14 Mart 2009 Cumartesi

Yasal Uyarı

Yasal Uyarı

Pagerank.gen.tr ve bağlı olduğu Proje Proje, bu siteyi web sitesi işleten kullanıcılara bilgi amaçlı olarak oluşturmuştur. Pagerank.gen.tr sitedeki bilgilerin doğruluğunu garanti etmez. Bu bilgilerin kullanımından doğacak zararlardan sorumlu tutulamaz.Google ve PageRank, Google Inc.'in markalarıdır. Bu sitenin Google ile bağı yoktur.
Bilgileriniz LoglanmaktadırSiteyi ziyaret edenlerin bilgisi site içeriğinin geliştirilmesi, hataların tespiti gibi nedenlerden dolayı kayıt altına alınmaktadır. IP, browser bilgisi ve sorgulanan sitelerin bilgileri istatistiksel amaçlarla kullanılabilir.
Kişisel BilgilerSitemiz kişisel bilgilerinizle ilgilenmez ve bunları üçüncü kişilerle paylaşmaz. Ancak sitenin bazı bölümlerinde kendinizi tanıtma amaçlı bazı bilgiler isteyebilir.
GüvenlikSunucularımız kendi alanında tecrübe sahibi, profesyonel sistem güvenlikçileri tarafından idare edilmektedir. Buna rağmen herhangi bir saldırı sonucu yaşanacak veri kayıplarından sitemiz sorumlu değildir.
İletişimSitemiz ile ilgili her türlü görüş, öneri, şikayetleri sitemizin iletişim sayfasındaki formu kullanarak bizlere iletebilirsiniz.
Pagerank.gen.trPagerank.gen.tr bir Proje Proje sitesidir. İlgi alanı sadece "Pagerank" olan ilk ve tek Türk sitesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder